Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren!
* Gelieve alle velden in te vullen aub.

Diensten eigen atelier.

In onze eigen bedrijfsruimtes verzorgen we niet alleen kledingstukken in een luxebehandeling, maar ook gordijnen en overgordijnen. Overgordijnen worden bij een eventuele krimp op de oorspronkelijke lengte gebracht. Nieuwkuis De Wind was zeker één van de eerste in de sector om deze service te lanceren, en zo een extra garantie te bieden!

Maar dat is uiteraard niet alles: wij frissen ook zetels en tapijten op, laten leder, daim en pels door een specialist behandelen, en wij kunnen uw skikledij reinigen en waterdicht en/of waterafstotend houden.

Ook voor de motorliefhebber kunnen we de beschermkledij perfect onderhouden. Als zaakvoerder ben ik tevens een motorliefhebber en zodoende heb ik ervaring met alle soorten pakken en bescherming. We zorgen ook voor een waterafstotende finish.

Verder hebben wij een uitgebreide strijkdienst. We zijn gekend voor een perfecte afwerking in de strijk. Uw hemden worden bvb. natgemaakt met een speciale finisher waardoor de resultaten schitterend mogen genoemd worden. Wanneer de hemden op de kapstok gevraagd worden, blijven de hemden in de perfecte vorm (zonder kreuken). Wij bieden hier dus zeker een meerwaarde.